Bagoly Sándor Zsigmond - Fitway
Kattintás a diavetítéshez!

Készíts személyre szabott edzéstervet a Digitális Edzővel!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Személyre szabott edzéstervek készítése.

Már több mint 23.000 sportoló használja!
Több száz fotó az edzőtermi testépítő, alakformáló gyakorlatokról
Étkezési és táplálékkiegészítő terv izomtömeg-növeléshez vagy fogyáshoz
A legeredményesebb magyar testépítő, Kiss Jenő szakértelme alapján

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Új Edző Válaszol oldal inult!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Posztold kérdéseidet a Facebookon

Edzés, izomtömeg megszerzése vagy szálkásítás, fogyókúra vagy diéta, egészséges életmód és sport? Most újra feltehetitek kérdéseiteket a FitWay szakértőjének! Tudj meg többet az Edző Válaszol oldalról vagy Posztold kérdéseidet!

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Vastagabb izmok, nagyobb erő, ha a kreatin edzés után jön?

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

ha a kreatin edzés után jön?

A kreatin kiegészítőd időzítése talán éppen olyan fontos lehet, mint a fehérje turmixodé. Elképzelhető, hogy erő és izomnövekedés terén is jobb eredményt érhetsz el, ha a kreatinodat hasonlóan időzíted, mint a fehérjédet..

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Miért nem fogyok? Hatásos fogyókúra? FOGYÁS TIPPEK: be kell csapnod a tested!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

be kell csapnod a tested!

Miért nem fogyok? - ezt kérdezed magadtól, és már azt hiszed, nem létezik hatásos fogyókúra! Valódi fogyás tipp létezik: be kell csapnod a tested a sikerért!

Tovább...
Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Keress:
Edzőterem
  Kiss Jenő visszatér | Mell edzése

 

Szemináriumokat tart, 130 kilós testsúly mellett kockás a hasizma - Kiss Jenő intenzíven, de szerényen nyomul vissza az aktív testépítő életbe. Izgalmas összeállítású, négy önálló gyakorlatból és egy triszettből álló mell edzését mutathatjuk be ezúttal. Hoppá, lemaradt a gyakorlat fele! Gondolatok az excentrikus izommunka védelmében

 
Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a gyakorlat felére figyelünk és végezzük szabályosan. Az izommunka leggyakrabban lecsalt része, az excentrikus feszülés rendkívül különleges tulajdonságokkal bír. Egészen más terhelést bír, egészen más sérülést okozhat...

Összes testépítés cikk listázása


Recept
 Tuti recept: avokádós csirkemell

 
 
Ha már unod a csirkét csirkével, itt az ideje egy kis újításnak. Elkészítése roppant egyszerű, mégis feldobja az étkezést, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.

Összes recept listázása

Sztárfitnesz
 Bailar aerobik – két kreatív magyar fiataltól


 
A Bailar aerobikot Horváth Gréta és Mészáros Máté alkotta meg. Aki elmegy egy órára, kipróbálhatja egy latin-amerikai tánc aerobikos feldolgozását. A gyakorlás után pedig a táncosok sikerélményét élheti át, amikor is „előadja” a megtanult koreográfiát.

Ajánló: 

Összes SztárFitnesz cikk listázása

Programajánló
Jelenleg nincs kiemelt Programajánlatunk
  
Összes program listázása
Fogyókúra
 Ebből se lesz pálmaolaj reklám! Nagyobb és veszélyesebb zsírraktár, mint napraforgóolajnál...

 

Mindketten voltak már egekben és mélységekben is: pálmaolaj és napraforgó olaj egyaránt. Oké! Akkor etessük az embereket pálmaolajjal és napraforgó olajjal készített muffinokkal, aztán nézzük meg, mi lesz belőlük...

Összes fogyókúra cikk listázása
Mozgás
Untitled Document
Purger Hajni VS Kiss Jenő - váll edzése
Nyakból nyomás erőkeretben

Alapos bemelegítés után - ezt kötelezően kiemelendő tanulságként jegyezzük meg - nyakból nyomással indítottátok az edzést, mégpedig erőkeretben. Van valamilyen különleges oka annak, hogy a keretet választottátok?

Hajni: Igen, a másik foglalt volt... :-) Persze nem csak ezért. Hanem azért is, mert szabadon nyakból nyomni nem a legegészségesebb gyakorlat.

Jenő: Itt valóban szabályozva, vezetve van a mozgás, az ízületeknek ez segítséget jelent, nem történhet meg az, ami a szabadon végzet gyakorlatnál, hogy a súly előre vagy hátra kimozdítaná az ízületet.

És ha rosszul ülünk a géphez, akkor a megvezetett mozgás éppen rossz lesz.

Jenő: Ne ülj be rosszul! Tulajdonképpen úgy nem is tudod rendesen nyomni a súlyt. Észreveszi az ember, ha baj van. Ha túl hátul ülünk, akkor már a fejbúbunkra tudnánk csak leengedni a súlyt, ha túl elöl, akkor pedig rögtön fájdalmas és kicsavarodott a mozdulat.

Hajni: Ez a gyakorlat egyébként akkor lenne igazán jó és "egészséges", ha úgymond át tudnánk húzni a súlyt a fejünkön, de ugyebár ez nem lehetséges.Vannak, akik úgy kerülik ki a problémát, hogy óriási súlyt raknak a rúdra és csak a fejük tetejéig engedik le.

Hajni: Így viszont nincs értelme a gyakorlatnak.

Jenő: Nem sok. Jól végezve viszont nagyon jó alapgyakorlat. Így, hogy a nyak mögül nyomunk leginkább az oldalsó delta dolgozik, ha fej előtt engednénk le a rudat, akkor inkább a váll első része. Természetesen mindkét esetben dolgozik a másik izomrész is, de az változik, hogy melyik végzi a nagyobb munkát.

Hajni: Annyira kell csak figyelnünk, hogy a vállunkkal egy síkban tartsuk a könyökünket, ne engedjük beesni, meg arra, hogy ne nyújtsuk ki teljesen a könyökünket kiemeléskor. Így megvédhetjük a könyökízületet.

Jenő: A bemelegítést említeni tényleg fontos egyébként. Ez a gyakorlat keményen igénybe veszi a sérülékeny vállízületeket. Alaposan be kell melegíteni előtte. Később pedig, ha nagy súlyt használunk, akkor ne emeljük ki egyedül, segítség nélkül a rudat a szabad változatnál.

Hajni
: És a külön bemelegítés után az első ismétlések is súly nélkül történjenek és utána is csak fokozatosan emeljük a terhelést! Ettől függetlenül én is gyakran első gyakorlatként használom ezt a nyomást.


A bemelegítésről beugrik egy emlékkép. Többször is láttam már olyat, amikor a delikvens edzés előtt bekeni magát sportkrémmel, úgynevezett bemelegítő krémmel, ezzel meg is volt a teljes bemelegítés.

Jenő: Ez hülyeség. Biztosan nem szívódik olyan mélyre, hogy úgymond bemelegítse a vázizomzatot.

Hajni: Még az izmot valamennyire csak bemelegíti, de az ízületet biztosan nem.


Jenő: Vérbőséget hoz, esetleg arra jó, hogy edzés közben is hat az izomzatra, de bemelegítés helyett használni nagy hiba.

Hajni: Igen, általában már sérült, vagy merev izomzatra használják, ezért segíthet eleve lazább izomzattal kezdeni a munkát, de bemelegítés helyett nem szabad használni.

Jenő: Ha későbbre tennénk, már nem tudnánk olyan súlyokat használni, mintha első gyakorlatnak vesszük.


Oldalemelés kézi súllyal állva

A nyakból nyomás után oldalemelést választottatok. Itt felfigyeltem arra, hogy Jenő kissé előredőlve végezte a sajátját.

Jenő: A helyzet az, hogy a vállízületem kissé hátra lejt. Ha előre dőlök úgy van igazából vízszintesen. Ekkor használom igazán az oldalsó deltát, amit az oldalemeléssel egyébként célozni akarunk. Tudjuk azt, hogy oldalemelésnél minél jobban előre dőlünk, annál inkább a hátsó delta dolgozik. Viszont a testünk tulajdonságai miatt idővel finomíthatunk, jobban magunkra szabhatjuk az edzést. Például rájön az ember, hogy a vállízületének állása miatt nem teljesen egyenes állásban, hanem kissé előre dőlve tudja jól dolgoztatni az oldalsó deltáját.

Hogyan tudna a kezdő rájönni arra, hogy mi a rá szabott módszer. Edzés közben "mozgolódjon ide-oda"?

Hajni: Gondolhatnánk azt, hogy jó a kísérletezés és kell is kísérletezni, de a helyzet az, hogy nagyon sok időbe telik az, amíg valaki annyira megismeri a testét, hogy tényleg tudjon koncentrálni arra, hogy mi is történik. Kezdőnek azt is nehéz elsajátítania, hogy ne csak emelgesse a súlyt, hanem hogy igazán vállból dolgozzon.

Mégis hogyan lehet segíteni a kezdőnek?

Jenő: Kis súlyok.

Hajni: Igen, és emellett folyamatos segítség kellene az edző részéről, folyamatos beszéd, javítás.

Jenő: Egyébként nem csak a kezdők hibája az, hogy nem a megcélzott területet dolgoztatják. Amikor elszáll az ember egója és mindenáron növelni akarja a súlyokat és neki nem valót választ, akkor az eredmény az lesz, hogy csak rángatja a súlyt, bekapcsolódik egyre több szinergista izom, hogy segítsen. Oldalemelésnél egyre erősebben dolgozik majd a csuklya például. Ez természetesen nem azt eredményezi, hogy erősödik a vállunk.

Hajni: Van, aki kezdőként is gyorsan akar haladni és nagyobb súlyokat használ, mint ami neki való. Ezért előfordulhat, hogy soha nem tudja meg, hogyan kell szabályosan edzeni. A szabálytalan edzésnek is vannak előnyei, ez is egy edzésmódszer, de ehhez előbb meg kell tanulni szabályosan edzeni. Kontrol alatt kell lennie a testednek ilyen edzésmódszernél is, tudnod kell, hogy mit csinálsz szabálytalanul.

Jenő: Ugyanígy meg kell tanulni koncentrálni az adott izomcsoportra is. Kezdetektől csak nagy súlyokat használva ez nem lehetséges.

Hajni: Bicepszgyakorlatoknál például nagyon jól lehet látni, ahogy szinte meg sem mozdul a bicepsz, csak rángatják a nagy súlyokat. Az eredmény nem a bicepsz fejlődése lesz.

Jenő: Igen. Érdekes lenne, ha ki lehetne számolni, de biztos, hogyha nagy súlyt szabálytalanul használunk, akkor tulajdonképpen kevesebb terhelés jut az adott izomcsoportra, mintha kisebb súlyt szabályosan használnánk. A Hajni példájánál maradva például szoktak úgy egyesek "bicepszet edzeni" hogy szinte csak vállból dolgoznak. Ha felére csökkentené a súlyokat és nekiállna szabályosan edzeni, akkor azt venné idővel észre, hogy fejlődik a bicepsze.

Hajni: A nagy súly használatakor természetesen elfárad az ember. Nagyon ki lehet fáradni, mert rengeteg izom dolgozik. De ha a célunk az izomzat formálása, akkor nem teszünk eleget a célnak ilyen edzéssel. Akár még időt is rövidíthetünk a szabályos edzéssel. Koncentrált, kemény munkával gyorsabban meg tudjuk dolgoztatni az adott területet.

Jenő: Én a kezdő vendégeknél a koncentrációt úgy segítem, hogy megérintem az adott területet. Ha például oldalemelnek, akkor megérintem a vállát, és amíg dolgozik, addig végig fogom... na igen... ezért nem lettem sexológus. :-)Hajni: Ugyanígy lehet használni a koncentrációhoz a tükröt is. Nagyon sokat segít, ha látjuk az adott izmot. Ha valaki nehezen szedi össze a mozdulatait, akkor ha edzés közben a tükörbe néz, máris jobban dolgozik. Ha egy gyakorlat féloldalas, akkor pedig azt mondom, hogy az illető koncentráljon most csak a gyengébb oldalára. Az erősebb oldal természetesen továbbra is jól dolgozik majd, de a gyengébbre összpontosított koncentráció kiegyenlíti majd az egészet.

Milyen a szabályos oldalemelés?

Jenő: Én mindig felhívom a figyelmet arra, hogy a súlyzót, hogy a kisujjunk mindig hozzáérjen a tárcsához. Ezzel a fogással könnyebb a súlyzó fordítása.

Hajni: Ezt a fordítást szemléltetjük azzal

a mondással, hogy kiöntjük a söröskorsót.

Jenő: Viszont a forgatást nem kell túlzásba vinni: a csukló nem forgat, csak a könyök mozgása intézi a súly forgatását.

Hajni: Ugyanígy a könyök vezeti az egész mozgást. Akkor jó a gyakorlat, ha úgymond a könyökünkből emeljük a súlyt és nem arra figyelünk, hogy a kézfejünkkel emeljük meg.

Jenő: Fontos, hogy vízszintesnél tovább ne emeljük a súlyt. Ilyenkor már a trapéz is belép és oldalemelésnél nem arra akarunk edzeni. Viszont vízszintesig fel kell emelnünk.

Oldalemelés fekve

A következő szintén oldalemelés volt, csak padon fekve végeztétek.

Hajni: Igen, az Arnold féle oldalemelés.

Jenő: Nagyon jó kis gyakorlatról van szó... mondjuk én eleve elfogult vagyok, Schwarzenegger fanatikus.


Mi a különbség az állva és a fekve végzett oldalemelés között?

Jenő: Ez a gyakorlat a középső deltának inkább az alsó részét edzi. Ha szabadsúllyal állva emelünk oldalt, akkor a mozdulat alsó 1/3 szakasza szinte semmit sem jelent. Itt pont fordítva van, az alsó szakasz a legnehezebb és minél feljebb visszük a kezünket annál kisebb az intenzitás. Azt is mondhatjuk, hogy a fekve végzett oldalemelésekkel bepótolhatjuk az álló oldalemelések lemaradt szakaszát.

Hajni: További előnye, hogy egyoldalas gyakorlat, egyszerre csak egy kézzel dolgozunk, tehát nagyon jó koncentrált gyakorlatról van szó. A gyakorlat elején nehezen találtam a fix pozíciót a padon, ezt leszámítva az is előnye lenne, hogy a test rögzítve van, tehát nem tudunk testből csalni, lendületet venni.

Miért jó egyáltalán egy koncentrált gyakorlat?

Jenő: Edzés közben, ha próbálsz igazán odafigyelni az izommunkára, a szabályosságra, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen nem tudsz teljes erővel két oldalra egyszerre figyelni. Ha erősen akarsz koncentrálni, akkor rájössz, hogy vagy a balra, vagy a jobbra figyelsz. A koncentrált gyakorlatoknál csak egy oldalra összpontosítasz és végig otthagyhatod a figyelmedet.

Lehet akkor azt mondani, hogy a kezdőknek az egykezes koncentrált gyakorlat való?

Hajni: Nem igazán.

Jenő: Szerintem sem. Ha egy kezdő sehogy sem bírja jól megcsinálni a kétkezes oldalemelést, akkor lehet próbálkozni az egykezessel.

Hajni: Igen. És nem szabad azt hinni, hogy egyik helyettesíti a másikat. Mindkettő más, máshogy terhel.

Nyomás mellről és előreemelés csigán - szett

Jenő: Itt a delta elülső felét dolgoztattuk meg. Ahogy a nyakból nyomás a hátsó részt edzette, az mellről nyomás inkább az első részt terheli, ugyanígy az előreemelés is.

Hajni: Ugyan én javasoltam ezt a gyakorlatot, de azt rögtön szeretném kiemelni, hogy kezdőnek semmiképpen sem ajánlom. Gépben, keretben végezve bárki csinálhatja, de szabadon állva már nem. Erősen terheli a gerincet, rossz tartásnál kimondottan veszélyes lehet. Kell hozzá egy jó testtudat és egy jobb erőnlét sem árt. Tehát kezdő ne álljon neki ennek a gyakorlatnak.Jenő: Na meg azok sem, akiknek bármi gondjuk van a hátukkal, derekukkal. Ez egy súlyemelő gyakorlat, annyi a különbség, hogy mi izomból próbáljuk végezni, nem lökéssel. Emellett ugyanolyan, mint a keretben, vagy ülve végzett mellről nyomás - kemény kis gyakorlat. Végrehajtásnál jól leengedjük a könyököt, emelésnél pedig előre fordítjuk, így segítve, hogy az első váll dolgozzon. Arra figyeljünk még, hogy ne nyújtsuk ki teljesen a kart.

A következő gyakorlat a csigás előreemelés volt

Jenő: A csiga említése különösen fontos. A csigának köszönhetően már rögtön a gyakorlat elején rendes terhelést kapunk. Ha kézisúlyzót használunk, akkor ez nem így van. Persze nem szabad azt hinni, hogy ezért a kézi súlyos előreemelés nem jó, vagy nem kell végezni. A csiga használatának köszönhetően ráadásul az ilyen oldalemelésnél nem csak a homlokunkig kell felemelni a kart, hanem lehet sokkal feljebb is. Ha lehagynánk a fenti mozdulatot, akkor éppen lehagynánk a váll munkáját is. Tehát ez a gyakorlat nem olyan, mint az oldalemelés, hogy ne lehetne vállmagasságnál feljebb emelni.Van valamilyen extra oka, hogy nem egyenes rudat használtatok?

Hajni: Igazából nincs, de kicsit kényelmesebb a hajlított résznél fogni a rudat. Így kicsit kímélőbb a csuklónak is. Ennél a gyakorlatnál fontos lehet még az is, hogy milyen távolságra álunk a csigától. Én az elején túl messzire álltam, ezt korrigáltam is. Természetesen akkor jó a helyzetünk, ha érezzük, hogy a megcélzott izomcsoporttal tudunk dolgozni.

Jenő: Ha nagyon távol állunk, akkor a gyakorlat alja marad ki. Ezért próbáljunk minél közelebb állni a csigához.

Döntött törzsű oldalemelés váltott kézzel

Jenő: Ehhez a gyakorlathoz ugyanazokat lehet elmondani. Koncentrált gyakorlatról van szó, itt is egyszerre csak az egyik oldal dolgozik. A gyakorlat pedig a delta hátsó részét dolgoztatja.

Hajni: Meg az is igaz, ami az összes csigás gyakorlatnál, hogy végig egyenletesebb a terhelés, tehát az alsó szakasztól a felsőig végig dolgozunk.

Jenő: Nagyon sokan azon nyöszörögnek, hogy ők nem tudják magasra felemelni a karjukat. Hát nem is kell felemelni magasra. Addig kell emelnünk a kart, amíg valóban karból emelni tudunk. Ezután elkezdünk hátból dolgozni és a lapockákat közelítjük egymáshoz. Ez már nem a válledzés része.Hajni: A lentről indításnál figyeljünk még arra, hogy nem azért indítunk lentől, hogy berántsuk a súlyt. Indítsuk el lassan, egyenletesen, csak ekkor lesz hatásos a lenti szakasz.

Jenő: Igen, nem motorcsónakról van szó. A hátunk pedig legyen egyenes, sajnos sokan nagyon púpos háttal dolgoznak ilyenkor. És persze vállvonalban dolgozzunk, se előre, se hátra ne vigyük ki a kart.

Felhúzás törzs mögött

Jenő: Ezzel még egyet rádobtunk a delta hátsó részének edzésére. Nagyon hasonló ez a gyakorlat a csuklya edzéséhez. A különbség ezért nagyon fontos: ha a hátsó vállat akarjuk edzeni, akkor csak a könyökünket szabad mozdítanunk, hajlítanunk, a vállízület azonban nem mozoghat, annak fixen kell maradnia. Ha a vállízület felfelé mozdul onnantól csuklyára edzünk. Tehát rögzítsük a vállízületet a hátsó váll edzéséhez.

Hajni: A csuklót sem szabad igazán hajlítani. Van, aki befordítja a csuklóját, behúzva a súlyt, mintha alkar gyakorlatot végezne. A csukló maradjon egyenes. Ahogy a mellről nyomás állva, ugyanúgy ez a gyakorlat se való azoknak, akiknek hát, vagy derék problémájuk van.

Jenő: Igen, mivel nagyon leterheli a hátat. Akinek rossz a tartása, púposan áll, lógatja a vállát, annál csak tovább ronthat a helyzeten ez a gyakorlat.Elkülöníthetünk testalkat alapján egyes embereket, akiknek máshogy kell a vállukat edzeniük? Például ha egy lány eleve széles vállizomzattal rendelkezik annak is előnyös a váll erősítése?

Hajni: Érdekes mód igen.

Jenő: Sokkal szebb, ha a váll nem kiugró és csontos, hanem van rajta egy kis izom.

Hajni: Fiúknál viszont eleve az a szerencsés akinek széles vállcsontjai vannak. Erre egy szép izomzatot felépítve jön ki a tipikus deltás testalkat, főleg ha keskeny a derék. Viszont akiknek széles a válluk, azoknak ritkán van igazán gömbölyű válluk. A rövid vállúaknak jól ki jön az igazán kerek forma a vállon.

Jenő: Igen, teljesen máshogy fest az izom a két típuson. De ez a forma főleg akkor jön ki, amikor megfeszítik. Akinek széles válla van, annak mindig jól látszik az izom, akinek keskeny válla van, annak a gömbölyű izomzat is csak akkor érvényesül, ha ráfeszít a vállaira. E nélkül, akármilyen izmai is vannak lógni fog a váll.

Hajni: Ekkor jön be, hogy a rövid vállúaknak a csuklya fejlődésével egyre csapottabbnak tűnik a váll.


A képek az ATSA fitness-ben készültek.

2009. 06. 24.
ditmar2010-02-26 21:03:50
Bitang edzés kipróbáltam :-)

Hófehérke2010-03-09 09:58:10
Mindig olyan edzésre vágytam, amitől szép nőies alakom lesz, akár a táncosoknak. A Pilates éppen nekem való!


 • VI. AerobiCamp 2011. fotógaléria

 • Aerobik Maraton, 2011. fotógaléria

 • Fitness Company Tavaszi Kongresszusa 2011

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 3. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 2. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 1. fotógaléria

 • Ötödik Coca-Cola Testébresztő 2011 fotó galéria

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria II

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria

 • Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné - Oxygen Újpest

 • Avon Test és Lélek Nap 2010

 • Fitness Company Őszi Kongresszus 2010

 • Jógafesztivál 2010. szeptember 12.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria vasárnap

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 3.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 2.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 1.

 • AerobiCamp 2010 fotó galéria péntek

 • Strike Zone Enrico Olivierivel - fotó galéria

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria III.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria II.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria
 • Nincs kép feltöltve
  Keleti Andrea táncművész és férje Kovács Zoltán edzése Tatarek Rezsővel - fotó galéria

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria II.

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria I.

 • IV.Aerobicamp - 2009. vasárnap fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. szombat fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. péntek fotó galéria

 • Adidas Yoga és Pilates Day 2009. V. 10.

 • IV. Tavaszi Aerobik, Pilates és Cycling Kongresszus

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria II.

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria I.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria IV.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria III.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria II.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria I.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galéria II.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galária I.

 • Kellogs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. Bonus
 • Nincs kép feltöltve
  Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. (2. rész)

 • Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8.

 • III. AEROBICAMP, 3. nap

 • III. AEROBICAMP, 2. nap, White Party

 • III. AEROBICAMP, 2. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap, Hollywood Superstar Party

 • Fitbalance Egészség és Életmód Nap 2008.

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008 - Fitness Modell, Fitness Forma

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008.

 • 2. Canderel Yoga & Wellness Day

 • III. Tavaszi Aerobik és Cycling Kongresszus

 • Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton II. rész

 • 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton I. rész

 • IV.Move ya day 2007

 • Fitparádé 2007; Yaxeni Oriquen, Toney Freeman, Timea Majorova

 • Fitness Company Aerobic Kongresszus
 • Nincs kép feltöltve
  Nativa Fittnap 2007

  

 


fa hulahopp karika

Ajándékkosár házhozszállítás