Bagoly Sándor Zsigmond - Fitway
Kattintás a diavetítéshez!

Készíts személyre szabott edzéstervet a Digitális Edzővel!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Személyre szabott edzéstervek készítése.

Már több mint 23.000 sportoló használja!
Több száz fotó az edzőtermi testépítő, alakformáló gyakorlatokról
Étkezési és táplálékkiegészítő terv izomtömeg-növeléshez vagy fogyáshoz
A legeredményesebb magyar testépítő, Kiss Jenő szakértelme alapján

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Új Edző Válaszol oldal inult!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Posztold kérdéseidet a Facebookon

Edzés, izomtömeg megszerzése vagy szálkásítás, fogyókúra vagy diéta, egészséges életmód és sport? Most újra feltehetitek kérdéseiteket a FitWay szakértőjének! Tudj meg többet az Edző Válaszol oldalról vagy Posztold kérdéseidet!

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Vastagabb izmok, nagyobb erő, ha a kreatin edzés után jön?

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

ha a kreatin edzés után jön?

A kreatin kiegészítőd időzítése talán éppen olyan fontos lehet, mint a fehérje turmixodé. Elképzelhető, hogy erő és izomnövekedés terén is jobb eredményt érhetsz el, ha a kreatinodat hasonlóan időzíted, mint a fehérjédet..

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Miért nem fogyok? Hatásos fogyókúra? FOGYÁS TIPPEK: be kell csapnod a tested!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

be kell csapnod a tested!

Miért nem fogyok? - ezt kérdezed magadtól, és már azt hiszed, nem létezik hatásos fogyókúra! Valódi fogyás tipp létezik: be kell csapnod a tested a sikerért!

Tovább...
Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Keress:
Edzőterem
  Kiss Jenő visszatér | Mell edzése

 

Szemináriumokat tart, 130 kilós testsúly mellett kockás a hasizma - Kiss Jenő intenzíven, de szerényen nyomul vissza az aktív testépítő életbe. Izgalmas összeállítású, négy önálló gyakorlatból és egy triszettből álló mell edzését mutathatjuk be ezúttal. Hoppá, lemaradt a gyakorlat fele! Gondolatok az excentrikus izommunka védelmében

 
Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a gyakorlat felére figyelünk és végezzük szabályosan. Az izommunka leggyakrabban lecsalt része, az excentrikus feszülés rendkívül különleges tulajdonságokkal bír. Egészen más terhelést bír, egészen más sérülést okozhat...

Összes testépítés cikk listázása


Recept
 Tuti recept: avokádós csirkemell

 
 
Ha már unod a csirkét csirkével, itt az ideje egy kis újításnak. Elkészítése roppant egyszerű, mégis feldobja az étkezést, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.

Összes recept listázása

Sztárfitnesz
 Bailar aerobik – két kreatív magyar fiataltól


 
A Bailar aerobikot Horváth Gréta és Mészáros Máté alkotta meg. Aki elmegy egy órára, kipróbálhatja egy latin-amerikai tánc aerobikos feldolgozását. A gyakorlás után pedig a táncosok sikerélményét élheti át, amikor is „előadja” a megtanult koreográfiát.

Ajánló: 

Összes SztárFitnesz cikk listázása

Programajánló
Jelenleg nincs kiemelt Programajánlatunk
  
Összes program listázása
Fogyókúra
 Ebből se lesz pálmaolaj reklám! Nagyobb és veszélyesebb zsírraktár, mint napraforgóolajnál...

 

Mindketten voltak már egekben és mélységekben is: pálmaolaj és napraforgó olaj egyaránt. Oké! Akkor etessük az embereket pálmaolajjal és napraforgó olajjal készített muffinokkal, aztán nézzük meg, mi lesz belőlük...

Összes fogyókúra cikk listázása
Mozgás
Untitled Document
Európában nem volt még ilyen testépítő verseny - Arnold Classic beszámoló Veres TomivalVeres Tomi:

"Arnold visszatér a sporthoz - innen indult, mindent ebből épített fel"
A legfontosabb megemlíteni az Arnold Classic-kal kapcsolatban, hogy Európában nem volt még ilyen magas színvonalú és ilyen nagyszabású verseny. Arnold abbahagyta a politikai karriert. A versenyen tett nyilatkozatában elmondta, hogy visszatér a sporthoz – innen indult, mindent ebből épített fel, és még mindig a legfantasztikusabb dolognak tartja. Sőt, minden sport alapjának tartja a testépítést. Ha megnézünk egy olimpiai sportolót, akkor láthatjuk, hogy felkészülésének 50%-kát ma már a „mi edzőtermeinkben” végzi. Arnold új küldetésében szeretné kimozdítani Amerikából a sportot, hiszen a testépítés még mindig túlságosan beszorult az Egyesül Államokba. Persze sokat nyom a latba, hogy az amerikai versenyzők bioritmusát erősen megviseli egy európai versenyzés.

Günter Schlierkamp - arnold classic 2011 europe, madrid

"Ilyen komoly díjazású verseny még nem volt Európában"
arnold classic europe, spain, 2011 - lee priestA Mr. Olympián és az Arnold Classicon kívül nincs igazán ilyen jelentős díjazású verseny. Néhány „grand prix” már volt Európában, sőt itthon is, de méretükben nem hasonlíthatók össze a mostani Madridi versennyel. Arnold szeretné, ha minden kontinensre eljuthatnának a nagyszabású rendezvények. A mostani kezdeményezés egyébként Európából érkezett, ezért Arnold beszédében külön kiemelte az európai alelnököt.

"Kitűnő szervezés"
Nem véletlenül lehetett többször is hallani, hogy a spanyolok mindent megtettek. A szervezés kitűnő volt. A jegyeket előre le lehetett rendelni, melyek eleve helyre szólóak voltak, minden a meghirdetések szerint történt. Még a nagynak tűnő sorok is gyorsan fogytak, így a várakozás sem volt komoly. Minden tiszta volt, egy gyönyörű és hatalmas kongresszusi központ adta a helyszínt.


Az Expo részt itt is leginkább a táplálékkiegészítő cégek töltötték meg, itt lehetett találkozni a sztárokkal is: Ronnie Coleman, Günter Schlierkamp, a versenyen pedig olyan sportolók voltak, akik nem sokkal azelőtt a Mr. Olyimián szerepeltek – ilyen hihetetlen versenyző felhozatal még sosem volt Európában. Az Expo is tiszta és könnyen bejárható volt, ha tömörülés alakult ki, akkor legalább lehetett tudni, hogy ott „nagy emberre” lehet számítani.

"Ronnie fújtatva, izzadva, de végig dedikált"
Ronnie Coleman 8 órán át, fújtatva, izzadva, de végig dedikált. Mosolygott, egyesével fotóztatta magát vele mindenki. Ő óriási, abnormálisan hatalmas. Nagyon nagy tömeg volt körülötte, a dedikált képeket ingyen osztogatta, csak a pólókért kellett fizetni. Mindenkitől megkérdezte, hogy mit írjon, így tényleg személyes emléket vihettek haza az emberek.
De lehetett találkozni a 80-as évek versenyzőivel is, Rich Gasparival, a konferanszié Lee Labrada volt. Aki szereti ezt a sportot, annak felejthetetlen élményben volt, vagy lett volna része Madridban. Ezért is furcsa, hogy meglepően kevesen jöttek ki a rendezvényre itthonról.

Ronnie Coleman - arnold classic 2011 europe, madrid

"A 8 órás versenyen ajándék táplálékkiegészítőkön, turmixokon élt a közönség"
Minden spanyolul volt. Mint megtudtuk, erre itt számítani lehetett, nem volt más nyelven egy árva felirat sem, kis túlzással lehet mondani, hogy egyedül Arnoldot lehetett érteni. Ez negatívumként említhető, amiből sok nem volt, egyedül még az étkezés: az egész rendezvényterületen nem találtunk igazi étkeztetést, csak egy ételcsomagoló izmos sportos lányok csajok - arnold classic 2011 europe, madridcéget, akiktől az emeleten lehetett volna beszerezni dobozos ételt. Ezért a 8 órás versenyen ajándék táplálékkiegészítőkön, turmixokon élt a közönség.

"Már az amatőr versenyre is komolyan felkészült emberek érkeztek"
Az amatőr versenyre a belépés teljesen ingyenes volt. Nem sokat töltöttünk itt, inkább az Expot néztük, hogy azután a profik versenyére maradjon időnk. Viszont egyből látni lehetett, hogy már az amatőr versenyre is komolyan felkészült emberek érkeznek, senki nem maradt vizes, mindenki gyönyörű szálkás volt, arányos, így a láb területén sem voltak olyan komoly elmaradások, mint máshol lenni szokott egy amatőr versenyen.

"Ha Arnold nem ilyen ember lett volna, talán még mindig "sufnituningban" edzenénk"
Arnold számomra azért is nagy példakép, mert több nagy versenyzővel ellentétben ő magáért a sportért is rengeteget tett. Ha Arnold nem ilyen ember lett volna, talán még mindig "sufnituningban" edzenénk, nem lenne ilyen népszerű ez a sport. Kellett, hogy ő később filmes karriert is csináljon, amiben ugyanúgy előtérbe kerül a sport. Talán a világ leghíresebb embere, mindent tehetségből, szorgalomból, kitartásból és az elkötelezettségből ért el, a tudatossága soha nem ingott meg. Aztán visszatér a sporthoz és mindemellett még mindenért hálás, mindent köszön.

""Amíg élek, azon leszek, hogy ez a sportág olimpai sportág legyen...""
Váll hátra, mellkas ki, has beszív – ahogy mondta – és még mindig így lehetett látni a Madridi versenyen. Mikor megszólalt, az éppen olyan volt, mint a filmekben: mikor az öt perces beszéde végén azt mondta, hogy amíg ő él, azon lesz, hogy ez a sportág Olimpiai sportág legyen, már mindenki állva hallgatta. Aztán úgy zárta, hogy „Hasta la vista, baby” – a közönség pedig már üvöltött, kürtölt.
De nem csak a színpadon lehetett látni. Délelőtt lejött, körbenézett a területen, és nem testőrök tucatjai védték, csak néhányan, és csak annyira, hogy éppen megérinteni ne lehessen. Ezzel szemben Flex Wheelert még csak egy fotóra is nehezen lehetett rávenni úgy, hogy ne a kellemetlenség tükröződjön az arcvonásain.

Hidetada Yamagishi - arnold classic 2011 europe spain

Nagyszerű, hogy a magyarok jó kapcsolatot ápolnak az elnökséggel, Mese Zsuzsi az amatőröket pontozta, Osiyemi Zita pedig a profi gála pontozóbírói között kapott helyet.

Óriási show volt a legtöbb előadás, egy spanyol versenyző például egy énekesnőt pózolt körbe. A verseny teli volt egyéniségekkel. A spanyol konferanszié igazi spanyolos pörgő stílusban beszélt, és még így is, hogy nem értettük, nagyon hatásos és felpörgető volt.

 arnold classic final 2011 europe spain

"Szabó Melinda minden idők legsikeresebb magyar fitnesz versenyzője"
Szabó Melinda 20 évesen az eddigi legnagyobb magyar fitnesz eredményt érte el, abszolút világbajnok lett, így a profi gálán is leadhatta a műsorát. Ő tehát minden idők legsikeresebb magyar fitnesz versenyzője. Gyönyörű szálkás alakkal, iszonyú hajlékonysággal mutatta be a gyakorlatait.

szabó melinda ifbb fitnesz világbajnok arnold classic 2011 europe madrid

A főgála hattól nyolcig tartott, úgy, ahogy az meg volt hirdetve. Azért lehetett látni, hogy már nem az Olympián vagyunk, kis vizesedés már volt, de ezeket a versenyzőket élőben látni így is felejthetetlen. Victor Martinez minden egyes bíróval kezet fogott, ami megint csak nagyon emberközeli volt. Dexter Jacksonnak nem tetszett a második hely, és én is azt mondom, ha a szálkásságot kellene figyelni, akkor pont az 5. 6; 3. 4; és az első két helyet cseréltem volna fel.

victor martinez winner - arnold classic 2011 europe madrid


Eredménytábla

 1   Victor Martinez
 2    Dexter Jackson
 3    Ronny Rockel
 4    Toney Freeman
 5    James Flex Lewis
 6    Hidetada Yamagishi
 7    Robert Piotrkowicz
 8    Michael Kefalinos
 9    Edward Nunn
 10    Alfonso Del Rio

victor martinez winner - arnold classic 2011 europe madrid


 
Edző válaszol rovat Veres Tamással! - klikk ide az indításhoz...
(regisztráció szükséges)
(válaszadás gyakorisága: néhány naponta)

Veres Tomit már ismerhetik a fitway.hu olvasói. Számtalan cikket köszönhetünk az ő munkájának, mint a váll rehabilitációjáról, nyaksérülésről, GI diétáról szólókat, de a legolvasottabbak közé tartózó Tömegnövelés csapdái cikksorozatot is.
Veres Tomi több, mint egy évtizede dolgozik személyi edzőként, ennek során teremedzőként is tevékenykedett. 2000-ben sportedzői tanfolyamot, 2008-ban sportmasszőri tanfolyamot végzett, és 2010-ben pedig IFBB Szakedző Képző iskolájában diplomázott. Ennek keretében a Magyar Testépítő és Fitness Szövetségnél sikeres pontozó bírói vizsgát szerzett.
 
 Tedd fel kérdésedet Veres Tomi Edző válaszol rovatában! 
 


 • VI. AerobiCamp 2011. fotógaléria

 • Aerobik Maraton, 2011. fotógaléria

 • Fitness Company Tavaszi Kongresszusa 2011

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 3. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 2. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 1. fotógaléria

 • Ötödik Coca-Cola Testébresztő 2011 fotó galéria

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria II

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria

 • Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné - Oxygen Újpest

 • Avon Test és Lélek Nap 2010

 • Fitness Company Őszi Kongresszus 2010

 • Jógafesztivál 2010. szeptember 12.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria vasárnap

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 3.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 2.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 1.

 • AerobiCamp 2010 fotó galéria péntek

 • Strike Zone Enrico Olivierivel - fotó galéria

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria III.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria II.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria
 • Nincs kép feltöltve
  Keleti Andrea táncművész és férje Kovács Zoltán edzése Tatarek Rezsővel - fotó galéria

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria II.

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria I.

 • IV.Aerobicamp - 2009. vasárnap fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. szombat fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. péntek fotó galéria

 • Adidas Yoga és Pilates Day 2009. V. 10.

 • IV. Tavaszi Aerobik, Pilates és Cycling Kongresszus

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria II.

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria I.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria IV.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria III.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria II.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria I.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galéria II.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galária I.

 • Kellogs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. Bonus
 • Nincs kép feltöltve
  Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. (2. rész)

 • Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8.

 • III. AEROBICAMP, 3. nap

 • III. AEROBICAMP, 2. nap, White Party

 • III. AEROBICAMP, 2. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap, Hollywood Superstar Party

 • Fitbalance Egészség és Életmód Nap 2008.

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008 - Fitness Modell, Fitness Forma

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008.

 • 2. Canderel Yoga & Wellness Day

 • III. Tavaszi Aerobik és Cycling Kongresszus

 • Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton II. rész

 • 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton I. rész

 • IV.Move ya day 2007

 • Fitparádé 2007; Yaxeni Oriquen, Toney Freeman, Timea Majorova

 • Fitness Company Aerobic Kongresszus
 • Nincs kép feltöltve
  Nativa Fittnap 2007

  

 


fa hulahopp karika

Ajándékkosár házhozszállítás