Bagoly Sándor Zsigmond - Fitway
Kattintás a diavetítéshez!

Készíts személyre szabott edzéstervet a Digitális Edzővel!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Személyre szabott edzéstervek készítése.

Már több mint 23.000 sportoló használja!
Több száz fotó az edzőtermi testépítő, alakformáló gyakorlatokról
Étkezési és táplálékkiegészítő terv izomtömeg-növeléshez vagy fogyáshoz
A legeredményesebb magyar testépítő, Kiss Jenő szakértelme alapján

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Új Edző Válaszol oldal inult!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Posztold kérdéseidet a Facebookon

Edzés, izomtömeg megszerzése vagy szálkásítás, fogyókúra vagy diéta, egészséges életmód és sport? Most újra feltehetitek kérdéseiteket a FitWay szakértőjének! Tudj meg többet az Edző Válaszol oldalról vagy Posztold kérdéseidet!

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Vastagabb izmok, nagyobb erő, ha a kreatin edzés után jön?

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

ha a kreatin edzés után jön?

A kreatin kiegészítőd időzítése talán éppen olyan fontos lehet, mint a fehérje turmixodé. Elképzelhető, hogy erő és izomnövekedés terén is jobb eredményt érhetsz el, ha a kreatinodat hasonlóan időzíted, mint a fehérjédet..

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Miért nem fogyok? Hatásos fogyókúra? FOGYÁS TIPPEK: be kell csapnod a tested!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

be kell csapnod a tested!

Miért nem fogyok? - ezt kérdezed magadtól, és már azt hiszed, nem létezik hatásos fogyókúra! Valódi fogyás tipp létezik: be kell csapnod a tested a sikerért!

Tovább...
Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Keress:
Edzőterem
  Kiss Jenő visszatér | Mell edzése

 

Szemináriumokat tart, 130 kilós testsúly mellett kockás a hasizma - Kiss Jenő intenzíven, de szerényen nyomul vissza az aktív testépítő életbe. Izgalmas összeállítású, négy önálló gyakorlatból és egy triszettből álló mell edzését mutathatjuk be ezúttal. Hoppá, lemaradt a gyakorlat fele! Gondolatok az excentrikus izommunka védelmében

 
Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a gyakorlat felére figyelünk és végezzük szabályosan. Az izommunka leggyakrabban lecsalt része, az excentrikus feszülés rendkívül különleges tulajdonságokkal bír. Egészen más terhelést bír, egészen más sérülést okozhat...

Összes testépítés cikk listázása


Recept
 Tuti recept: avokádós csirkemell

 
 
Ha már unod a csirkét csirkével, itt az ideje egy kis újításnak. Elkészítése roppant egyszerű, mégis feldobja az étkezést, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.

Összes recept listázása

Sztárfitnesz
 Bailar aerobik – két kreatív magyar fiataltól


 
A Bailar aerobikot Horváth Gréta és Mészáros Máté alkotta meg. Aki elmegy egy órára, kipróbálhatja egy latin-amerikai tánc aerobikos feldolgozását. A gyakorlás után pedig a táncosok sikerélményét élheti át, amikor is „előadja” a megtanult koreográfiát.

Ajánló: 

Összes SztárFitnesz cikk listázása

Programajánló
Jelenleg nincs kiemelt Programajánlatunk
  
Összes program listázása
Fogyókúra
 Ebből se lesz pálmaolaj reklám! Nagyobb és veszélyesebb zsírraktár, mint napraforgóolajnál...

 

Mindketten voltak már egekben és mélységekben is: pálmaolaj és napraforgó olaj egyaránt. Oké! Akkor etessük az embereket pálmaolajjal és napraforgó olajjal készített muffinokkal, aztán nézzük meg, mi lesz belőlük...

Összes fogyókúra cikk listázása
Mozgás
Untitled Document
Kedves Nők, irány a konditerem, súlyzókat fel!
A Science Daily-ben 2008. március 26-án publikálták annak a tanulmánynak az eredményét, amely alapján a tudósok most először hívják fel a figyelmet arra, hogy az öregedés folyamán fellépő természetes izomfogyás visszapótlása a nők számára nehezebb feladat, mint a férfiaknak. A nők szervezete alapvető különbségeket mutat a férfiakéhoz viszonyítva, mivel az elfogyasztott ételt máshogy hasznosítják.

A változókor után a nők izomtömege jelentősen csökken, és ezt csak helyes táplálkozással lehet pótolni.
 

Két egyetem, az egyik Amerikában, a másik Angliában található, kutatói felfedezték, hogy a változókor után lévő nők szervezete kevésbé képes arra, hogy a táplálék segítségével izomtömeget építsenek, összehasonlítva az ugyanolyan korban lévő férfiakéval, mivel a 65-80 év közötti férfiak képesek voltak az izomban proteint raktározni.
A 40 feletti nők izomtömeg-vesztésének oka valószínűleg a változókorral járó hormonális átalakulásban rejlik. A főbűnös az ösztrogén, amiről már tudjuk, hogy a férfiaknál és a nőknél is egyaránt szükséges a csonttömeg megőrzéséhez.
A szakterület kutatói azt mondják, hogy mindez összhangban áll más eredményekkel, amelyek azt bizonyítják, hogy a nők kevésbé képesek izomtömeg-növelésre súlyzós edzésekkel. Erről itt olvashatsz.
De nem kell elkeseredni. Ugyanis azt tanácsolják, hogy az idősebb nőknek proteinben gazdag étrendet kell betartaniuk. Fogyasszanak tojást, halat, csirkét, sovány vörös húst, emellett pedig rendszeresen végezzenek súlyzós gyakorlatokat!

Negyvenen túl proteinben gazdag étrend és rendszeres súlyzós gyakorlatok ajánlottak, az izomtömeg megőrzéséhez.
 

Az izomtömeg megőrzése nem csupán esztétikai kérdés, hanem szükséges ahhoz is, hogy elkerüljük az elerőtlenedés kockázatát.
Valójában az idősödő emberek korai halálának ez az egyik fő oka. Ötven éves kortól az emberek minden évben izomtömegük 0, 4 százalékát elveszítik, ez korlátozza mozgásukat, ami esésekhez és törésekhez vezet. Ebben a korban ezek a balesetek és az ezekkel járó csonttörések gyakran végződnek halállal. Ha viszont meg tudjuk őrizni izomtömegünket, akkor mindez elkerülhető. Csípőnk, térdünk erős marad.

Kutatók eddig nem találtak különbséget a férfiak és nők izomzatának proteinépítésében, abban a folyamatban, ahogy a szervezet felépíti az izomzatot. A jelenlegi kutatások viszont a 60 éveseknél azt találták, hogy a női szervezet „izomépítő” válasza a táplálkozásra és az edzésre, ebben a korban már hanyatlik. Így a nők sokkal jobban ki vannak téve az izomvesztés kockázatának, mivel már eleve hajlamosak a kisebb izomtömegre és több zsír elraktározására, mint a férfiak. Így aztán a nők közelebb állnak a gyengeség, elerőtlenedés állapotához 50-60 évesen.

 Tehát nem többet, hanem proteinben gazdagon kell étkezni a 40-en túli nőknek, és edzőteremben súlyzós gyakorlatokat kell végezni!
 
 Természetesen az sem mindegy, milyen izomtömeggel rendelkezik egy nő a változókor előtt, miből fogja majd leadni az évi 0,4 százalékot.

Ezek a friss kutatási eredmények felhívják a nők figyelmét arra, hogy nem elég csupán kardio, aerob edzésekre járniuk. Ha szeretnék megőrizni alakjukat, izomzatukat, egészségüket, akkor elengedhetetlen a kondi terem látogatása, súlyzós gyakorlatok végzése. Ezzel a módszerrel és proteinben gazdag étrenddel 40-en túl is erősek, egészségesek maradhatnak.2008. 07. 12.
kistigris2010-04-17 17:45:13
"három napos helytelen étkezés képes teljesen felborítani a szervezet éhségérzetet szabályzó rendszerét"---->Ez így igaz.Én ezt most tapasztaltam meg.A héten volt pár reggel,amikor elaludtam,így kihagytam a reggelit,és ez teljesen felborította a napi étkezésemet,de szerintem az egész hetemet taccsra vágtam vele.

Evien2010-05-22 15:01:45
Evien 2010-05-22 13:56:48 Én egy 55 éves édesanya vagyok. Sajnos már közel egy éve hordozom a 32 éves lányomat, különböző (féle) orvosokhoz, akik minden irányban "elkezelték" a gyermekemet, s közben csak hízott és hízott. Már 25 kg plusszal rendelkezett, amikor még mindig nem találták meg az okát. Így magam kezdtem el keresgélni a tünetei alapján - AMIT AZ ORVOSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTAK - !!!! 1. állandó kényszer evés; 2. szőrösödés; 3. hát, derék, has, csípő, comb aránytalan növekedés; Ezek alapján találtam rá, hogy a háttérben a következők lehetnek: - pajzsmirigy alulmüködése - insulin rezisztencia (csak terheléses cukor vizsgálat mutatja ki!!) EZ A FŐ OKA legtöbbször!!! - PCOS (petefészek policystásodása)ez a másik oka, - prolactinszint magas emelkedése (mely az agyban lévő hypofisis) ez akkor növekszik meg normális esetben, ha a nő terhes, vagy szoptat. Valamennyi tünet igen komoly betegségeket, vagy betegségek összességét jelenti! Legfontosabb ezek laboratóriumi vizsgálata!! Van egy úgynevezett "pro-labor", ahová nem kell beutaló, de fizetős (elérhető áron). A fenti vizsgálatok elvégzéséhez, mindenképpen endokrinológus orvoshoz kell fordulni!! Szükséges még egy könyv beszerzése: Marion Grillparzer a szerző Címe: GI-DIÉTA fogyás örömmel No, ezzel még nincs vége Nagyon fontos egy szobai trambulin beszerzése! Én is végig csináltam a gyermekemért!! 7.hétnél járok és már 7 kg-ot fogytam! Legfontosabb dolog az akart, elszántság, kitartás, és szinte hetente jön az igazi öröm!! Van még egy új fajta intézmény, amit sajnos még csak most találtam meg: MENS MENTIS egészségcentrum, akik teljes átfogó vizsgálatot és értékelést (kezelést) végeznek. www.mensmentis.hu Ha kérdése van valakinek, szivesen segitek!! A kislányom ennyi idő alatt 10 kg-ot fogyott, és az értéke is gyönyörüen alakulnak! Szeretettel egy édesanya!


 • VI. AerobiCamp 2011. fotógaléria

 • Aerobik Maraton, 2011. fotógaléria

 • Fitness Company Tavaszi Kongresszusa 2011

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 3. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 2. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 1. fotógaléria

 • Ötödik Coca-Cola Testébresztő 2011 fotó galéria

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria II

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria

 • Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné - Oxygen Újpest

 • Avon Test és Lélek Nap 2010

 • Fitness Company Őszi Kongresszus 2010

 • Jógafesztivál 2010. szeptember 12.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria vasárnap

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 3.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 2.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 1.

 • AerobiCamp 2010 fotó galéria péntek

 • Strike Zone Enrico Olivierivel - fotó galéria

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria III.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria II.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria
 • Nincs kép feltöltve
  Keleti Andrea táncművész és férje Kovács Zoltán edzése Tatarek Rezsővel - fotó galéria

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria II.

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria I.

 • IV.Aerobicamp - 2009. vasárnap fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. szombat fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. péntek fotó galéria

 • Adidas Yoga és Pilates Day 2009. V. 10.

 • IV. Tavaszi Aerobik, Pilates és Cycling Kongresszus

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria II.

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria I.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria IV.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria III.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria II.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria I.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galéria II.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galária I.

 • Kellogs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. Bonus
 • Nincs kép feltöltve
  Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. (2. rész)

 • Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8.

 • III. AEROBICAMP, 3. nap

 • III. AEROBICAMP, 2. nap, White Party

 • III. AEROBICAMP, 2. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap, Hollywood Superstar Party

 • Fitbalance Egészség és Életmód Nap 2008.

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008 - Fitness Modell, Fitness Forma

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008.

 • 2. Canderel Yoga & Wellness Day

 • III. Tavaszi Aerobik és Cycling Kongresszus

 • Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton II. rész

 • 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton I. rész

 • IV.Move ya day 2007

 • Fitparádé 2007; Yaxeni Oriquen, Toney Freeman, Timea Majorova

 • Fitness Company Aerobic Kongresszus
 • Nincs kép feltöltve
  Nativa Fittnap 2007

  

 


fa hulahopp karika

Ajándékkosár házhozszállítás