Bagoly Sándor Zsigmond - Fitway
Kattintás a diavetítéshez!

Készíts személyre szabott edzéstervet a Digitális Edzővel!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Személyre szabott edzéstervek készítése.

Már több mint 23.000 sportoló használja!
Több száz fotó az edzőtermi testépítő, alakformáló gyakorlatokról
Étkezési és táplálékkiegészítő terv izomtömeg-növeléshez vagy fogyáshoz
A legeredményesebb magyar testépítő, Kiss Jenő szakértelme alapján

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Új Edző Válaszol oldal inult!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

Posztold kérdéseidet a Facebookon

Edzés, izomtömeg megszerzése vagy szálkásítás, fogyókúra vagy diéta, egészséges életmód és sport? Most újra feltehetitek kérdéseiteket a FitWay szakértőjének! Tudj meg többet az Edző Válaszol oldalról vagy Posztold kérdéseidet!

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Vastagabb izmok, nagyobb erő, ha a kreatin edzés után jön?

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

ha a kreatin edzés után jön?

A kreatin kiegészítőd időzítése talán éppen olyan fontos lehet, mint a fehérje turmixodé. Elképzelhető, hogy erő és izomnövekedés terén is jobb eredményt érhetsz el, ha a kreatinodat hasonlóan időzíted, mint a fehérjédet..

Tovább...
Kattintás a diavetítéshez!

Miért nem fogyok? Hatásos fogyókúra? FOGYÁS TIPPEK: be kell csapnod a tested!

Ez a másik cím,melyet nem hasznalunk

be kell csapnod a tested!

Miért nem fogyok? - ezt kérdezed magadtól, és már azt hiszed, nem létezik hatásos fogyókúra! Valódi fogyás tipp létezik: be kell csapnod a tested a sikerért!

Tovább...
Frontpage Slideshow (version 1.7.2) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Keress:
Edzőterem
  Kiss Jenő visszatér | Mell edzése

 

Szemináriumokat tart, 130 kilós testsúly mellett kockás a hasizma - Kiss Jenő intenzíven, de szerényen nyomul vissza az aktív testépítő életbe. Izgalmas összeállítású, négy önálló gyakorlatból és egy triszettből álló mell edzését mutathatjuk be ezúttal. Hoppá, lemaradt a gyakorlat fele! Gondolatok az excentrikus izommunka védelmében

 
Sokszor észre sem vesszük, hogy csak a gyakorlat felére figyelünk és végezzük szabályosan. Az izommunka leggyakrabban lecsalt része, az excentrikus feszülés rendkívül különleges tulajdonságokkal bír. Egészen más terhelést bír, egészen más sérülést okozhat...

Összes testépítés cikk listázása


Recept
 Tuti recept: avokádós csirkemell

 
 
Ha már unod a csirkét csirkével, itt az ideje egy kis újításnak. Elkészítése roppant egyszerű, mégis feldobja az étkezést, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.

Összes recept listázása

Sztárfitnesz
 Bailar aerobik – két kreatív magyar fiataltól


 
A Bailar aerobikot Horváth Gréta és Mészáros Máté alkotta meg. Aki elmegy egy órára, kipróbálhatja egy latin-amerikai tánc aerobikos feldolgozását. A gyakorlás után pedig a táncosok sikerélményét élheti át, amikor is „előadja” a megtanult koreográfiát.

Ajánló: 

Összes SztárFitnesz cikk listázása

Programajánló
Jelenleg nincs kiemelt Programajánlatunk
  
Összes program listázása
Fogyókúra
 Ebből se lesz pálmaolaj reklám! Nagyobb és veszélyesebb zsírraktár, mint napraforgóolajnál...

 

Mindketten voltak már egekben és mélységekben is: pálmaolaj és napraforgó olaj egyaránt. Oké! Akkor etessük az embereket pálmaolajjal és napraforgó olajjal készített muffinokkal, aztán nézzük meg, mi lesz belőlük...

Összes fogyókúra cikk listázása
Hírek
Untitled Document
...egy egészségtudatosabb nemzedékért! - Falus András akadémikus az EDUVITAL-ról Nem szeretjük az orvosságokat, nem szeretjük a kést, fejcsóválva állunk a nem túl fényes egészségügyi mutatók felett... Kritikát fogalmazunk meg, prevenciót szeretnénk. A megelőzéshez azonban számtalan tényező szükségeltetik: megfelelő tudás, és nem utolsó sorban elhatározás, motiváció.
Páratlan összefogás indult nemrégiben, mely érint orvosokat, biológusokat, psfalus andrás az eduvital netről beszélzichológusokat, lelkészeket, szociológusokat, bioetikusokat, egészségtudományi szakembereket. A cél mindannyiunk egészségtudatosságának növelése, mindemellett az életre hívott EDUVITAL Nonprofit Egészségnevelési Társaság kiemelt figyelmet szentel a jövő nemzedékének megszólítására.
Az EDUVITAL-ról Falus András akadémikust kérdeztük. A Semmelweis Egyetem Genetikai Sejt- és Immunbiológiai Intézetének egyetemi tanára egyike volt az Egészségnevelési Társaság megálmodóinak.

Az EDUVITAL NET megálmodói
"A nemrég elhunyt Kopp Mária  és munkatársai hosszú évek óta a társadalom egészségügyi problémáival foglalkoztak: átlagos életkorral, életminőséggel, minden olyan szociálpszichológiai jelenséggel, melyek mindannyiunk hangulatát, egészségi állapotát, életminőségét, életkilátásait meghatározzák. Minket, a molekuláris sejtbiológiához, genetikához, immunológiához közel álló intézetet mindazok a környezeti tényezők érdekeltek, melyek az örökölt genetikai anyagra hatnak. Ezt a területet epigenetikának hívjuk. A két intézet 18 év alatt egymásra talált, mind emberileg, mind szakmailag. Őket érdekelte a mechanizmus, mely során a környezet az örökítő anyagon változásokat hajt végre, bennünket viszont nagyon érdekeltek maguk a környezeti, pszichológiai, szociológiai faktorok, melyek a hagyományosan környezeti hatásként említett táplálkozáson, mozgáson, környezetszennyezésen, fertőzéseken, sérüléseken túl a folyamat inputjai lehetnek. Tavaly jutottunk a gondolatig, hogy mindezt oktatni is lehetne. Gondolkodni kezdtünk egy komplex - és itt valóban a komplexitáson van a hangsúly - egészségnevelési programon."

Egész-ség - egy nagyon jó szó a magyar nyelvben
"Egész-ség - az EDUVITAL sajtótájékoztatójának első perceiben jutott eszembe a szójáték, ami inkább nem is szójáték, hanem egy nagyon jó szó a magyar nyelvben. Csak úgy lehet egy embernek - ezt empirikusan mindannyian tudtuk - a jó érzését biztosítani, ha megfelelően táplálkozik, mozog, a stresszt tudja kezelni, kontaktusai megfelelőek a társadalomban. Rengeteg gyakorlati tapasztalat mutatott arra, hogy ennek óriási jelentősége van. Elképzelésünk lényege, hogy mindazok, akik az egészséggel kapcsolatosan hatással vannak a társadalomra, elsősorban az ifjú társadalomra, óvodás kortól 20 éves korig, azok számára oktatási, nevelési anyagot adjunk. Ez a holisztikus szemléletű tudásanyag foglalja magába az örökölt hajlamosító tényezőktől kezdve a környezeti hatásokon keresztül a fizikai és mentálhigiénét, mozgást, táplálkozást!"

Eszközrendszerünkben messze többet használunk, mint az előadások
"Módszereink elsősorban edukációs, oktatási jellegűek, melyek három szinten jelentkeznek. Az első szint ismeretterjesztési, erre a TIT teljes mértékben nyitott volt. Rovatunk indult az Élet és Tudományban: kifejezetten gyakorlati kérdéseket tárgyalunk egy-egy oldalban. A második szint a graduális oktatás. A Semmelweis Egyetemen már három alkalommal tartottunk előadásokat, további négy időpont már foglalva van. De a második szint érinti az egyházi iskolákat is, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet, a Károli Gáspár Református Egyetemet és az Evangélikus Hittudományi Egyetemet. A harmadik szint a a posztgraduális képzés. Már Budapesten és Debrecenben is jelen vagyunk, az egészségnevelés, mint továbbképzési tantárgy most került akkreditációra.
Eszközrendszerünkben messze többet használunk, mint az előadások. Számos multimédiás anyagot tervezünk, a Magyar Televízió kettes csatornájának igazgatójával nemrégiben egyeztettem bizonyos programjaink behozataláról. A gyermekjogi ombudsman felkérésére elsősorban óvodapedagógusok felkészítésénél jelenünk meg. Példán keresztül érzékeltve: hogy mit kell kezdeni egy asztmás, egy cukorbeteg vagy egy epilepsziás gyerekkel, erre természetesen már volt tudásanyag, ám ennek fejlesztése edukációs szempontból nagyon fontos. Segítjük az óvodapedagógusok családokon belüli szerepvállalását is, például olyan kérdéskörökben, hogy mit és milyen sorrendben célszerű tenni erőszakra utaló jelek esetén.
Filmeket is tervezünk gyerekgyógyászati, szülőnevelési célból. A filmsorozat néhány perces epizódjai gyermekrendelőkben, nevelési tanácsadókban kerülnek vetítésre. Animációs filmeket is tervezünk kiváló szakemberek segítségével, de fantasztikus mesekönyvek is, melyek képesek óvodások számára átadni egyfajta világlátást, mely életre szóló benyomást jelenthet. Újságíróknak tartottunk a MÚOSZ-ban hat részből álló előadássorozatot genetikáról, epigenetikáról, a gyerekgyógyászattól a szülőket érintő, mit kell tenni, ha a gyermek este belázasodik típusú kérdésektől, egészen a környezetvédelem, például a szemetelés problémájának gyakorlati vonatkozásáig."Ettől lettem igazán lelkes
"Mindez egy non-profit vállalkozás. Az EDUVITAL NET elnevezésben a NET Nonprofit Egészségnevelési Társaságot jelent. Pályázatokból, támogatásokból szeretnénk ezt a, hála Istennek, most már országos ismertségűvé váló hálózatot fenntartani. A jelenlegi elfoglaltságaim között már első helyen szerepel az EDUVITAL. A teendőkben a nagyon sok segítőn kívül két közvetlen munkatársam van: egy jelenlegi orvostanhallgató hölgy, valamint egy adminisztratív kolleganőm az intézetben. Mindemellett egyetlen emberrel sem találkoztam eddig, aki ne kívánt volna részt venni a munkában, ki-ki természetesen az idejének megfelelően. Én éppen ettől lettem borzasztó lelkes.
Nagy Tímea, kétszeres olimpiai, hatszoros világbajnok párbajtőrvívó egy szóra csatlakozott. Sportpszichológiai, gyógypedagógiai ötletek sorozatával látott már el bennünket. Egyre több valóban meggyőző, hiteles, önkéntes jelentkező van. Rendkívül sok csillogó szemű önkéntes javaslatot, segítséget kapunk, például pedagógus vagy szülő szervezetektől. Bizonyos szinten a bőség zavarától is küzdünk, hiszen sok helyre kapunk felkérést előadások megtartására. Nagyon jó szakemberek csatlakoztak hozzánk, kitűnő, jó nevű akadémikusok, professzorok. Széles vertikumban tudunk emberekre találni a nagytapasztalatú nevelési tanácsadótól a cigánytelepeken dolgozó szociális munkásokig, akikkel rendszeresen járjuk a cigányfalvakat és szülői értekezletet tartunk. Már négy ilyen volt, melyeken a mozgás és táplálkozás mellett szó esik például a stresszoldásról. Küldetésünkben elköteleztük magunkat arra is, hogy az oktatási modulok kisebbségi, hátrányos helyzetű társadalmi és etnikai csoportok és a magas kockázatú személyek számára is hozzáférhetőek legyenek."

Éjjel-nappal pályázunk
"Éjjelnappal pályázunk. Hogy pontosan mondjam, nincs egy vasunk sem. Ettől függetlenül semmiféle adománygyűjtő akciót nem szerveztünk eddig. Balog Zoltán miniszter úr adott jelentős támogatást miniszteri keretéből. Amerikában szervezek egy road-showt, ahol megkeresem a magyar-amerikai orvos, biológus szakembereket, és igen, pénzt fogok kérni erre a célra. Az ötletet egyébként nem én találtam ki, ők kérdezték, hogy miért nem csináljuk így. A mai világban nehéz pénzhez jutni. A Kopp-Skrabski díjhoz egy gyógyszercég adta a legjelentősebb hozzájárulást. Az általunk alapított Kopp-Skrabski díj keretében 2000 eurót adunk át a független zsűri által kiválasztandó  nevelőnőnek, pedagógusnak, lelkésznek, háziorvosnak, újságírónak vagy szociális munkásnak. Fantasztikus, hogy az Uránia Nemzeti Filmszínház vezetője felajánlotta a helyszínt a díjátadó megrendezésére."

Csatlakozni a folyamatba
"Mit tehet valaki, ha csatlakozni szeretne a folyamatba? Azon a fórumon, ahol dolgozik, nyit a kommunikációra. A Magyar Nemzetben megjelent nemrég Magyarország egészségi állapotáról egy kis cikkünk. A Népszabadságban ugyancsak nyitottak felénk. A rádiókban műsoridőt kaptunk, a honlapunkon ( www.eduvital.net ) megjelentetünk utalásokat, mi ugyancsak jelen vagyunk más honlapokon.
A nyitottsággal mindenféle presztízs ügyet figyelmen kívül hagyva szeretnénk dolgozni. Az sem érdekel, ha egy akcióban nem vagyunk főszereplők. Valóban az ügy fontossága az elsődleges. Hiszek abban, hogy  ez egy jó kezdeményezés  az oktatás-, az egészség-, és a  szociálpolitika szempontjából egyaránt.. Hogy milyen lesz a gyerekeink, az unokáink világa, azt hiszem, mindenkinek jól felfogott érdeke."


 • VI. AerobiCamp 2011. fotógaléria

 • Aerobik Maraton, 2011. fotógaléria

 • Fitness Company Tavaszi Kongresszusa 2011

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 3. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 2. fotógaléria

 • NIVEA Fitness Tour, 2011. Budapest, 1. fotógaléria

 • Ötödik Coca-Cola Testébresztő 2011 fotó galéria

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria II

 • TESCO FittAréna 2010 fotó galéria

 • Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné - Oxygen Újpest

 • Avon Test és Lélek Nap 2010

 • Fitness Company Őszi Kongresszus 2010

 • Jógafesztivál 2010. szeptember 12.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria vasárnap

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 3.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 2.

 • V. AerobiCamp 2010 fotógaléria szombat 1.

 • AerobiCamp 2010 fotó galéria péntek

 • Strike Zone Enrico Olivierivel - fotó galéria

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria III.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria II.

 • VI. Nike MoveYa! Day 2010 fotó galéria
 • Nincs kép feltöltve
  Keleti Andrea táncművész és férje Kovács Zoltán edzése Tatarek Rezsővel - fotó galéria

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria II.

 • TESCO FittAréna - 2009. galéria I.

 • IV.Aerobicamp - 2009. vasárnap fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. szombat fotó galéria

 • IV. Aerobicamp - 2009. péntek fotó galéria

 • Adidas Yoga és Pilates Day 2009. V. 10.

 • IV. Tavaszi Aerobik, Pilates és Cycling Kongresszus

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria II.

 • Coca Cola testébresztő aerobic nap 2009. galéria I.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria IV.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria III.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria II.

 • V. Nike Move Ya Day - 2009. galéria I.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galéria II.

 • Fittaréna - 2008. november 22. fotó galária I.

 • Kellogs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. Bonus
 • Nincs kép feltöltve
  Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8. (2. rész)

 • Kelloggs - Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap - Fotó Galéria - 2008. november 8.

 • III. AEROBICAMP, 3. nap

 • III. AEROBICAMP, 2. nap, White Party

 • III. AEROBICAMP, 2. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap

 • III. AEROBICAMP, 1. nap, Hollywood Superstar Party

 • Fitbalance Egészség és Életmód Nap 2008.

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008 - Fitness Modell, Fitness Forma

 • Testépítő és Klasszikus Testépítő Magyar Kupa 2008.

 • 2. Canderel Yoga & Wellness Day

 • III. Tavaszi Aerobik és Cycling Kongresszus

 • Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton II. rész

 • 6. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maraton I. rész

 • IV.Move ya day 2007

 • Fitparádé 2007; Yaxeni Oriquen, Toney Freeman, Timea Majorova

 • Fitness Company Aerobic Kongresszus
 • Nincs kép feltöltve
  Nativa Fittnap 2007

  

 


fa hulahopp karika

Ajándékkosár házhozszállítás